Torget nästa!






God morgon på er alla!


Japp, nu ska jag snart i väg till torget en sväng. Kanske hittar jag lite tyg eller nått annat skoj. Om det finns tulpaner ska jag nog köpa lite också.

Längtar efter våren...

Det ensamma trädet





Den lilla ensamma trädet på klipporna.

Äntligen är en hård arbetsvecka över och en avkopplande helg tar vid. Veckan slutade bra med tårta till 11-fikat och semlor till 3-fikat. Kanske inte så bra med tanke på att jag måste passa på kilona lite. Men jag har faktiskt lovat mej själv att på fredagarna får jag äta onyttigt på jobbet. Men inte tårta någon annan dag förutom smörgåstårta då förstås. Det måste man ju få äta när som helst.

I kväll blir det lugnt. Soffan, godis och tv:n är vad som väntar. Är skittrött, faktiskt.

Om jag orkar ska jag nog ta en sväng till torget i morgonbitti. Sen måste jag åka till sortergården med lite skräp. 

Det är början på lördagen...

Jag ser stjärnor





Det här lilla smycket köpte jag på rean för inte så längesen. Ska hänga det i mitt långa halsband. Blir nog fint. Stenarna knistrar så vacket i ljuset.

En vanlig dag på jobbet...


Arkivbilder 2007/2008




Nix! Jag kör inte lyftkran. Nu lurade jag er allt hi hi...
Har inte ens varit upp i någon lyftkran... någonsin... och det kommer nog inte hända heller för den delen. Skulle nog inte våga... med åldern kommer dödsångesten. Det är som att inte våga åka uppskjutet på Liseberg. När man var liten vågade man allt, nu är man som en rädd liten skit.






Men lite modig är jag nog...
Var uppe i en Manitoulift en dag. Hela 16 m upp i luften. Det var lite otäckt faktiskt. Lite svajigt. Patrik körde den och sista biten var lite väl gungig för min smak :o|. Då höll jag hårt i räcket och blundade. Med blev ju tvungen att släppa och titta när jag skulle ta korten. Huuu!!! Läskigt! Men vilken fin utsikt man hade.

Detta var väl kanske inte en vanlig dag på jobbet precis, men ibland händer det saker här.







Detta är iaf en del av min arbetsplats, sedd från luften. Skanska Maskin som den så vackert heter. Här trivs jag bra med alla killarna. Ensam tjej som jag är. Vi har kul mest hela tiden utom när det är dags att sortera in papper i pärmar.

Testar en gjej


~ klicka på bilden ~




Tänkte testa om det funkar med att öppna små bilder med en lightbox. Har försökt ett tag men nu tror jag att jag kommit på det. Eller rättare sagt; det var nog en slump. En rätt stor sådan. För jag har testat allt möjligt och nu gjorde jag inget och det fungerade.

Ha ha... Så kan det va!


EDIT:
Och det funkar live också. Men fråga mej inte hur jag gjorde för det vet jag inte.

Det verkar visst bara funka på en del datorer. Hemma funkade det inte. Buhu!!!

Trädkramare






Inte visste jag att syrran var en trädkramare :o) . Det är mycket man inte vet som  kommer fram på de mest konstiga sett. Här hittade jag henne kramandes ett ensamt litet träd på de kala klipporna.

Hon är så söt min lilla syster.

Idag har jag varit på IKEA och handlat sovkuddar. 3 st blev det. Vi misstänker att Humlan är allergisk så nu har vi tagit bort allt dun. Inga dunkuddar, sovtäcken eller jackor av dun får förekomma. Jag har dessutom köp två kuddfordral till kuddar som ska vara i soffan. Ett nytt överkast till sängen och två örngott. Det blev lite grann.

Men nu ska jag göra en macka. För jag älskar mackor. Är lite hungrig efter allt handlande.

Bandbild





Här kommer ännu en bild på grabbarna i Hellspray.

Ni missar väl inte deras livespelning på ZRC senare i vår. Jag återkommer med mer info längre fram.

Hav och kalla vågor








Här kommer ett par bilder till från ett vackert men kallt och blåsigt Sandhamn.

Näpp, nu ska jag gå och laga lite mat.

Magen kurrar!

Lite rött och lite grått





Den svenska skärgården är ändå bra vacker även på vintern. Det var ett ganska folktomt Sandhamn vi var i. Några bofasta såg vi men de flesta var där för helgen och bodde på Seglarhotellet. Konferensgäster, par och några tjejgäng var det som var där. Men det var ändå fullt i restaurang på kvällen. Och den var ganska stor.

Sandhamn


~ Skärgårdsidyll ~


Här är en bild från Sandhamn. Kommer nog några fler framöver.

Nu ska jag äta lite nylagad paj och ta det lite lugnt.

Hemma!

Nu är jag hemma igen.
Vilket är skönt. Men oj, vilken härlig helg det har varit :o). Jag har relaxat och blivit inpackad i lera. Bubbelpoolat och ätit och druckit gott. Fått massor av frisk luft.

Det enda tråkiga var vädret. Det blåste jättemycket och småregnade en del. Så det var inte så kul. Men annars har det varit jätteskönt och avkopplande.

Hej så länge...

SPA-resa






SPA
På fredag sticker jag till Stockholm och hälsar på min söta lilla syster. Busar och leker med barnen.

På lördagsmorgon drar sedan vi tjejer - jag, mamma och syrran - till Seglarhotellet i Sandhamn som ligger på Sandön i Stockholms yttersta skärgård. Det blir knappt en timmes båttur ut och sen en liten promenad till hotellet. Hoppas det inte blåser för mycket bara. Sjösjuk vill jag då inte bli.  

Där ska vi lata oss, relaxa, ha det skönt, äta och dricka gott hela helgen. På söndagseftermiddagen tar vi båten tillbaks och sen blir det hemfärd till lilla Jönköping.

Jag har beställt en lerinpackning för kroppen som innehåller en varm omsvepande behandling där huden får "nytt liv". I behandlingen ingår peeling, applicering av aromatiskt balsam, kroppsmask av lera som får verka under värmefilt, skalpmassage, avslutande behandlande creme. 

Det ska bli såååå underbart skönt!

Tänkte ta med kameran så det blir nog en del bilder. Det ska bli så gott att komma i väg och pyssla om sej själv lite. Det behövs nu i vintermörkret.

Jag ska bara njuta, hela helgen.

Under REA






I går var jag och shoppade lite underbara underkläder igen. Det är ju rea och då får man passa på att handla lite roligt och sött. Allt gick i rosa. Tjejigt och sött! Mycket prickigt som ni ser. Lite andra färger blev det också fast de fick inte vara med på bild ha ha... Det är så roligt med lite nytt.

Har precis kommit hem från ett Brf-möte. Inte så kul. Har en blixtrande huvudvärk också och då är inget roligt. Nu ska jag ta mej en macka och te och sen ska jag bänka mej framför tv:n och titta lite på Topmodel som börjar snart. Sen ska jag vila mitt lilla huvud.

En liten vårhälsning


Jag fick en present idag
Vilka söta små pärlhyacinter jag fick av Jenny idag. Hon är så snäll och gullig. Jag blev jätteglad :o) Bara så där apropå kom hon in med dom fastän hon var ledig på eftermiddagen. Så gulligt.

Nu ska jag placera dom på en fin plats där dom kommer tillrätta.

TACK SÅ JÄTTEMYCKET!

Svart/vitt



En liten anemon
Det blir visst många svart/vita bilder just nu.

Har precis kommit hem från jobbet. Ska laga lite mat till Humlan som kommer snart. Sen blir det nog att slappa och mysa resten av kvällen. Bara ha det skönt.

Koncentration





Ännu ett musikfoto.

Hellspray



Här är ett foto från dagens plåtning av bandet - Hellspray.

Det blev lite foton på snabben. Vi får ta lite coolare bilder längre fram när man kan vara ute mer och det är lite varmare i luften. Stackars grabbar! Dom frös rätt bra.

Det kommer nog lite fler foton längre fram.

Det är söndags morgon...





Nu ska jag snart ut och fota lite. Väskan är packad. Synd bara att det är så tråkigt väder. Igenmulet, grått och trist. Men vi får väl försöka göra det bästa av det. Hade ju varit bättre om det bara var lite ljusare ute.

Nu är det bara jag som inte är klar. Så det är väl bäst att sätta lite fart här nu. Inte sitta här framför datorn och redigera bilder även om det är hemskt roligt att göra om, bättra på eller ändra lite ibland.

Kommer kanske upp nån bild sen.

Städat & Fikat





Idag har förmiddagen gått åt till att städa och fixa till här hemma. Riktig storstädning blev det. Överallt. Så nu är här rent och fräscht.

Sedan har en kompis och hennes lilla söta dotter varit här och fikat lite. Det var roligt. Vicken söt liten flicka hon har. Så gullig! Det blev att ta igen en massa gammalt för det var länge sen vi sågs. Det måste bli lite oftare.

Nu tänkte jag fixa till lite foton och se över kamerautrustningen för i morgon ska jag nog ut och fota lite. Bland annat ska jag ta kort på Hellspray. Bandet behöver lite nya foton på sin hemsida för dom har nu fått en ny sångare. Det ska bli skoj! Hoppas bara att bilderna blir bra.

Små presenter!




Nu har varit pysslig igen. Jag har suttit och gjort två små presentboxar av kartong. Dom ska snart komma till användning. Det är kul att pyssla lite.

Annars har jag ikväll diskat och plockat i ordning lite. Kanske inte det roligaste fredagsnöjet men det måste göras. I morgon bitti få jag ta storrengöringen. Usch! Inget jag ser fram emot.

Så där ja!

Då var den nya designen upplagd.

Blev den fin tycker ni? Nu när ni kan se den i dess helhet.

Idag har jag varit på A6 och handlat lite. Det blev inte så mycket. Bara lite smått & gott som underkläder, smycke och sockar. Inte så mycket att hurra för.

Förhandstitt!




Ny design

Snart kommer det en ny design här på bloggen. Det är så roligt att ändra lite ibland :o)

Nu kommer det ju en ny tid med nya förhoppningar, mål, önskningar och planer. Snart är våren här med grönska och nytt liv. Ny inspiration av naturen och lättare att foto när dagsljuset börjar komma tillbaks. Det känns skönt för hela 2008 var bara ett så jobbigt år för mej personligen.

Så...   vad tycker ni?

Spooky!




Lite spöklikt.

Tackar!

Min 500:e besökare har varit här. Va kul!

Jag undras vem det var...

500



Vem kommer bli min 500:e besökare?

Före/efter




Lite photoshoparbete av det senaste fotot. Nästan som finn fem fel men här finns bara ett. Ser du vilket?

Sprayfärg och tofflor




Vad det luktar färg här!
Men det kanske inte är så konstigt eftersom jag håller på att spraymåla två krukor och några tavelramar.  Vita ska dom bli. Jag hoppas det blir bra när det är klart.

Idag är en ganska lugn dag annars. Har inte gjort så mycket mer än att ätit frukost, kollat lite på tv, diskat och plockat undan lite.

Humlan är och repar så vi ses inte förrän i kväll igen. Bandet har en spelning i Märsta i februari. Kul! Själv åker jag till Sandhamn om två veckor. Ska på Spa i Stockholms yttersta skärgård. Det ska bli riktigt skönt! En hel helg med god mat, relaxing och kroppsbehandling. Härligt!

Munksjön





Munksjö och Munksjöbron by night.

HV 71




I kväll ska jag gå och se en HV-match något som jag inte gjort på flera år. Det ska bli kul. Dom spelar mot Timrå. Fick biljetter på jobbet så då tackar man ju inte nej precis.

Har frågat Papsen om han vill följa med och det vill han. Det är så sällan vi ses så det är extra roligt att han vill gå med mej.

Jönköping by night


Kvällsvy över Jönköping


Var ute och testade stativet lite ikväll. Fryste rumpan av mej samtidigt.

Efter frosten





Den här dagen har sprungit i väg som en häst i full galopp. Inte mycket har hunnits med tycker jag. Sov förstås länge. Sen var vi på Biltema för jag skulle handla lite vit sprayfärg. Efter det tog vi en tur till äggubben för att köpa lite, ja just det, ägg.

Nu har vi ätit och snart blir det lite slappa med en bra film. Härligt!

I morgon är det jobbardag igen. Buhu! Vill inte.

Vad blir det för mat?

Jo, snart står det klyftpotatis med kyckling och gorgonzolasås på bordet. Med en grönsallad till. MUMS! Till dryck blir det champagne. Oj oj oj vad vi slår på stort idag.

Och idag är det för engångs skull jag som står för nästan all matlagning. Utom såsen då.

Var på jobbet idag också. Det gick bra. Ganska lugnt, mest en massa arkivering och sånt att göra. Men i morgon är det ledigt igen och det är ju skönt. Särskilt med tanke på att jag legat i sängen en hel vecka.

Nä, nu måste jag passa maten lite.

Nästan...




Nja kanske inte riktigt än. Men jag kan nog gå och jobba i morgon.

Här hade man hoppats på 12 dagars ledighet med massor av skoj och en del att-göra-saker och så måste man tillbringa 7 av dom i sängen. Inget kul alls. Men jag är iaf glad att jag är bättre idag. Är fortfarande snorig men febern är nästan borta och jag känner mej mycket piggare.

Ska se om jag orkar ta mej för att städa i klädgarderoben. Måste rensa ut för den är knökafull och allt är huller om buller.

Bättre och bättre

Jo, jag känner mej bättre idag. Febern har gått ner till 37,6 så det är inte så mycket. Känner mej piggare om än inte frisk men iaf bättre. Hoppas jag är feberfri i morgon.

Fick med några fyrverkerier på bild. Dock inte så många eftersom jag var ganska matt och fick ta bilderna genom mitt vardagsrumsfönster. Önskade att jag kunde ta dom utifrån och med lite bättre vy. Men men... vad ska man göra när man är sjuk och inte orkar så mycket. Det blev ett par stycken bilder om än inte så bra.








Nu ska jag nog krypa ner under filten och titta på en film, tror jag. Känner mej lite trött.

Nu får det vara nog

Vill inte vara sjuk längre. Febern går ju aldrig ner och förkylningen och hostan blir bara värre...

Om

Innehåll

Arkiv

2019
010203040506
0708091011 • 12

2018
010203040506
0708091011 • 12

2017
010203040506
0708091011 • 12

2016
010203040506
0708091011 • 12

2015
010203040506
0708091011 • 12

2014
010203040506
0708091011 • 12

2013
010203040506
0708091011 • 12

2012
010203040506
0708091011 • 12

2011
010203040506
0708091011 • 12

2010
010203040506
0708091011 • 12

2009
010203040506
0708091011 • 12

2008
050607080910
1112

© Latta 2015. All rights reserved. Design by Latta.

Alla bilder som visas här på bloggen är tagna av mig om ingenting annat framgår.
Ingen kopiering eller användning av bilderna utan min tillåtelse.
Tänk på upphovsrättslagen!

Besökare just nu:   |   i dag:   |   totalt sedan start 2008-06-16