Ursäkta!


Ja, ursäkta min dåliga uppdatering här. Jag är så ledsen men jag har haft så mycket att göra och inte orkat titta åt datorn ens. Än mindre ta några foton. Det är illa.

I går tvättade jag hela kvällen och där emellan var jag och storhandlade på ICA Maxi, var och köpte en extern hårddisk att lägga alla mina foton och filer på ifall datorn skulle krascha. Det börjar ju bli några stycken och det är så jobbigt att bränna hela tiden.

Och lika mycket är det på jobbet just nu. VäLinFo ska till tryckeriet på måndag så jag har fullt upp med den och då blir en massa annat lidande som också måste göras men det är roligt att jobba med layouten så det gör inte så mycket.. Jag glömmer både rum och tid. Grabbarna blir just inte så glada för  jag glömmer sätta på kaffe.

Men en rolig nyhet är att jag ska hjälpa en jobbarkompis att fota choklad :o). Men det berättar jag mer om senare. Kul ska det bli i alla fall. Och i morgon ska jag åka till IKEA och handla lite nya grejor.

Håller dessutom på med att måla ett nattduksbord vitt. Humlan ska få ett på sin sida av sängen. Tänkte han kunde behöva det. Visar sen.

Så det är mycket på gång... Puh!


    Synpunkter, uttalande och annat



Jenny
     2009-03-12 |

Hej Lotta ! Jag lääängtar efter våren och ser fram emot din blogg med härliga vårbilder. Tänk när naturen vaknar och vitsipporna blommar !! Då vaknar väl själen och livsglädjen igen efter vinterns dvala....Idag njuter jag av sooooolen ! see you !



© Latta 2015. All rights reserved. Design by Latta.

Alla bilder som visas här på bloggen är tagna av mig om ingenting annat framgår.
Ingen kopiering eller användning av bilderna utan min tillåtelse.
Tänk på upphovsrättslagen!
Besökare just nu:   |   i dag:   |   totalt sedan start 2008-06-16