Gå upp eller snooza?

Snooza så klart!Det är så mycket snack just nu om att man inte ska snooza på morgonen. Och jag som älskar att snooza. Går inte en morgon utan att jag snoozar minst ett par gånger. Men visst, jag kan hålla med om att man nog blir tröttare av att snooza men det är ju så himla gott att somna om.
coolstuff.se har dom en häftig klocka som väcker en när det är som mest gynnsamt att vakna. Klockan heter Sleeptracker Pro och övervakar sömnen och väcker en, inom ett givet intervall, när man sover som lättast. Vilket gör att man känner sej mer utvilad och får betydligt lättare att ta sej ur sängen på morgonen! Verkligen något för mej som är så morgontrött. Skulle passa Humlan också. Och det är faktiskt han som har nämnt att den här klockan finns.
Sleeptracker ser ut som en vanlig armbandsklocka och man sätter den på handleden och och sen övervakar den ens sömn för att hitta de stunder man sover som allra lättast för att just då väcka en. Man ställer in ett intervall när man vill bli väckt och beroende på hur ens sömn ser ut just den aktuella morgonen blir man väckt någon gång under detta intervall. Eftersom den väcker en vid precis rätt tillfälle ska man bli mer utvilad och ha betydligt lättare för att stiga ur sängen än om man skulle användt en vanlig väckarklocka som ofta väcker en vid helt fel tidpunkt. Och som man dessutom använder snoozen på.
Den här klockan kan göra en hel del andra bra saker också. Kanske man skulle inhandla en sådan klocka och bli lite mer utvilad varje morgon. Hela 1345 pix kostar den. Om klockan verkligen fungerar och man blir utvilad skulle det nog vara värt pengarna.


    Synpunkter, uttalande och annat




© Latta 2015. All rights reserved. Design by Latta.

Alla bilder som visas här på bloggen är tagna av mig om ingenting annat framgår.
Ingen kopiering eller användning av bilderna utan min tillåtelse.
Tänk på upphovsrättslagen!
Besökare just nu:   |   i dag:   |   totalt sedan start 2008-06-16